Son Dakika: Galatasaray taraftarları yıldız oyuncunun sevincini kutlamaktan alıkonulmasına tepki gösterdi, “Mantıklı değil.”

Son Dakika: Galatasaray taraftarları yıldız oyuncunun sevincini kutlamaktan alıkonulmasına tepki gösterdi, "Mantıklı değil."
Son Dakika: Galatasaray taraftarları yıldız oyuncunun sevincini kutlamaktan alıkonulmasına tepki gösterdi, "Mantıklı değil."

Son Dakika: Galatasaray taraftarları yıldız oyuncunun sevincini kutlamaktan alıkonulmasına tepki gösterdi, “Mantıklı değil.”

Kulüp, resmi bir açıklamada, 2021’de yıkıcı bir kafa travması geçirdiğinden beri maskeyi takan Süper Kartallar forvetine bir saygı duruşu olarak, taraftarların maçlara Osimhen maskesi takma eğilimine değindi.

Galatasaray, taraftarlara heyecanları için teşekkür etti ancak onlara hayati güvenlik önlemlerini hatırlattı.

Galatasaray, Soccernet.ng’ye göre, güvenlik ve spor standartlarına uyum nedeniyle taraftarların stadyumlarda Victor Osimhen’in ticari markası olan maskeyi takmasını yasakladı.

Bu, Nijeryalı forvetin koruyucu yüz maskesinin, Napoli’den kiralık olarak Türkiye şampiyonuna gelmesinden bu yana taraftarlar arasında popüler bir sembol haline gelmesinin ardından geldi.

Kulüp, “Büyük Galatasaray oyuncusu Victor Osimhen’in ikonik maskesi, GSStore’da büyük ilgi görmeye devam ediyor! Maskemize gösterdiğiniz büyük ilgi için size teşekkür etmek istiyoruz ve güvenli bir maç keyfi için önemli bir hatırlatma yapmak istiyoruz” diye duyurdu.

Ancak açıklamada ayrıca önemli bir düzenlemeye de dikkat çekildi.

“Spor yasası gereği maç günlerinde stadyuma maske takılmasına izin verilmeyeceğini bildirmek isteriz ve stadyum kurallarına uyum açısından bu kuralın dikkate alınmasını rica ederiz.”

Galatasaray taraftar güvenliğinin önemini vurguladı:

“Güvenliğiniz ve stadyum kurallarına uyumunuz için gerekli önlemleri almanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Keyifli ve güvenli maç günleri dileriz.”

2021’de Milan Skriniar ile yaşadığı çarpışmanın ardından zorunlu hale gelen Osimhen’in maskesi, hem Napoli’de hem de şimdi Galatasaray’da dayanıklılığı sembolize etmeye başladı.

Sezona parlak bir başlangıç ​​yapmasına ve sadece iki maçta iki gol ve dört gol pası atmasına rağmen, Osimhen şu anda Kasımpaşa’ya karşı aldığı bir sakatlık nedeniyle kenarda.

Maç günlerinde maske takma yasağı taraftarlar için hayal kırıklığı yaratabilir, ancak Galatasaray güvenliği ve stadyum kurallarına uyumu sağlamak için bunun gerekli olduğunu ısrarla vurguluyor.

 

Daha fazla ilgili haber için https://sportviewers.com/ adresini ziyaret edin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*