Barış Alper Yılmaz’ın kaza sonucu sakatlanması futbol kariyerini nasıl sonlandırabilir?

Barış Alper Yılmaz’ın kaza sonucu sakatlanması futbol kariyerini nasıl sonlandırabilir?

Liverpool’un bu yaz yeni transferler yapma şansı için zaman işlemeye başlıyor.

Kırmızılar şu ana kadar piyasadan uzak durdu ve bunun yerine Arne Slot’un mevcut oyuncuları üzerinde hakimiyet kurmasına izin verdi.

Liverpool’un halihazırda nispeten geniş bir birinci takım kadrosuyla övündüğü göz önüne alındığında, onların yeni sezonda sahip olduklarıyla devam etmelerini görmek büyük bir sürpriz olmaz.

Ancak yeni teknik direktöre Anfield’da mümkün olan en iyi başarı şansını vermek için hâlâ bir veya iki eklemenin yapılabileceğini düşünebilirsiniz.

Bunu akılda tutarak, Liverpool‘un kulübe yeni bir oyuncu getirme konusunda biraz daha ciddileşmeye başladığı görülüyor.

Liverpool, Barış Alper Yılmaz’a teklifte bulundu

Cumartesi günü Liverpool’un yeni forveti hakkında bazı ilginç söylentiler ortaya çıktı.

Kırmızılar’ın halihazırda kadroda bazı ilginç seçenekleri var ve akademiden Jayden Danns gibi isimler geliyor.

Ancak Danns‘ın sakatlığı nedeniyle Slot, Liverpool’un yaklaşmakta olan Amerika turu öncesinde bir oyuncuyu daha takıma katmak istediğini hissetmiş olabilir.

Liverpool’un Dani Olmo’ya ilgi duyduğuna dair yeni iddialar ortaya çıkarken, Kırmızılar’ın 26 yaşındaki oyuncuyla sözleşme imzalamak için “güçlü” bir istek duyduğu söyleniyor.

Takefusa Kubo’nun da Liverpool’la bağlantısı olduğu ve Real Sociedad için Anfield’dan teklif gelebileceği yönünde önerilerde bulunduğu belirtildi.

Yılmaz aslında Euro 2024’te Türkiye adına çok etkileyici görünüyordu. Henüz 24 yaşında olmasına rağmen bazı Premier Lig takımları için kullanışlı bir transfer olacağı kesin.

Ancak Liverpool’un hâlihazırda çok sayıda birinci sınıf forvete sahip olduğu göz önüne alındığında, yalnızca seviyeyi gerçekten yükseltirse başka bir oyuncuyla sözleşme imzalamaları gerektiğini düşünüyoruz.

Virgil van Dijk, Hollanda’nın Euro çeyrek finalinde Türkiye‘yi geride bırakmasının ardından Yılmaz’ı övdü ve burada açıkça bir şeyler var.

Ancak bunun Anfield’a transfer olması için yeterli olduğunu düşünmüyoruz. Onun yerine imza atılabilecek daha iyi, daha çok ihtiyaç duyulan oyuncular var.

Yılmaz bize sözümüzü yedirebilir ve eğer böyle bir şey olursa onun da katılmasından mutluluk duyarız. Ama Londra’dan Liverpool’a çok uzun bir yol var.

For more related news:https://sportviewers.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*