Fabrizio Romano: Chukwuemeka ile Galatasaray arasındaki sezonluk kiralama anlaşması onaylandı.

Fabrizio Romano: Chukwuemeka ile Galatasaray arasındaki sezonluk kiralama anlaşması onaylandı.

Fabrizio Romano, Chelsea’nin Nijerya asıllı İngiltere milli takımı oyuncusu Carney Chukwuemeka’nın Türkiye transfer dönemi kapanmadan önce Galatasaray’a kiralık olarak gönderileceği yönündeki söylentileri yalanladı.

Medyadaki spekülasyonlara değinen Romano, Chelsea’nin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için kredi anlaşmasıyla değil, yalnızca doğrudan satışla ilgilendiğini açıkladı. Romano, CaughtOffside için Günlük Brifing sütununda “Chelsea her zaman Carney’in kiralık olarak değil, yalnızca kalıcı bir anlaşmayla alınabileceğini düşünüyordu” dedi. Ayrıca Chelsea ile Galatasaray arasında Chukwuemeka konusunda somut bir görüşme yapılmadığını da sözlerine ekledi.

Şu sıralar orta saha oyuncusu arayışında olan Galatasaray, Nijeryalı oyuncu Raphael Onyedika‘ya da ilgi gösterdi. Ancak kulübü Club Brugge ile herhangi bir anlaşmaya varılamadı.

Chukwuemeka‘nın Chelsea patronu Enzo Maresca yönetiminde oyun süresi eksikliği, geleceğine ilişkin spekülasyonları artırdı. Enzo Fernandez, Moises Caicedo, Romeo Lavia ve Kiernan Dewsbury-Hall gibi orta saha oyuncularının rekabetiyle Chukwuemeka, Chelsea‘nin sezonun ilk üç Premier Lig maçında kendini kenarda buldu.

Ağustos 2022’de Aston Villa’dan Chelsea’ye katılan Chukwuemeka, Galatasaray için potansiyel bir transfer hedefi olmaya devam ediyor, ancak herhangi bir anlaşma muhtemelen Chelsea’yi oyuncunun müsaitliği konusundaki tutumunu değiştirmeye ikna etmeyi içerecek.

İlgili daha fazla haber için:https://sportviewers.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*