Galatasaray, Ocak ayındaki transferi öncesinde Crystal Palace’ın orta saha oyuncusuyla kişisel şartlar konusunda anlaştı.

Galatasaray, Ocak ayındaki transferi öncesinde Crystal Palace’ın orta saha oyuncusuyla kişisel şartlar konusunda anlaştı.

Türk medyasında yer alan iddiaya göre Galatasaray, Crystal Palace’ın orta saha oyuncusu Jefferson Lerma’ya hâlâ ilgi gösteriyor.

Türk şampiyonu, son transfer döneminde defansif bir orta saha oyuncusu getirmek için Kolombiyalı milli oyuncuyla bağlantı kurdu.

Galatasaraylı gazeteci Eyüp Yıldız, Haber Sarıkızı’na yaptığı açıklamada, Süper Lig ekibinin oyuncuyla görüşmelerde bulunduğunu iddia etti.

Yıldız, Galatasaray’ın bir sonraki transfer döneminde Lerma’yı transfer etmek için yeni bir girişimde bulunabileceğini ve kendisi için potansiyel bir teklif hazırlığında olduğunu söyledi.

Jose Mourinho, Fred için bir orta saha ortağı bulmaya çalışırken, Lerma‘nın Gala’nın yerel rakipleri Fenerbahce’ye transferle de bağlantısı vardı.

Fener’in Crystal Palace’la görüştüğü ancak sonunda Fiorentina’dan Sofyan Amrabat’ı kiraladığı bildirildi.

Kolombiyalı oyuncu, Palace’ın ilk yedi Premier Lig maçından üçüne ilk beşte başladı ve kulüple Haziran 2026’ya kadar bir yıl daha opsiyonlu olarak sözleşme imzaladı.

İlgili daha fazla haber için:https://sportviewers.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*