Galatasaray ve Roma, Dybala’nın durumuna çözüm bulamadı.

Galatasaray ve Roma, Dybala’nın durumuna çözüm bulamadı.

Galatasaray’ın, Paulo Dybala’nın ardından Serie A’da başka bir alternatife imza atması mümkün. Gençler veya muhtemel mülkler için elde edilen gelirin değerini belirlemek için Romanlarla kısa bir tanışma yapmak gerekir.

La Joya dönemi, Al-Qadsiah l’estate scorsa üniversitesi ile son derece farklı bir fikir haline geldi. Ben tazminatımı ödemeyi kabul ediyorum. Eğer Suudi tarafınız büyük bir kontrat teklif ederse, başka bir şeyle karşılaşırsanız.

Galatasaray, Dybala’nın kişisel durumuyla meşgul değil. Victor Osimhen‘in prestijiyle karşı karşıya kaldığı başka bir durum daha var. Arjantin, Roma’yla tek başına son derece zıt bir teknolojiye sahip. Eski bir aspetto maddesi ile yeni bir durumla karşı karşıya kalma olasılığınız çok yüksektir, ancak kaslarda pikokolik problemine neden olan zorlu bir aşamaya giriş yapmış olursunuz. Dört kez solo partiye katıldım ve zamanı gelince çok az önemli solo kaydettim.

Juventus’un eski yıldızı, Rosa Rosa’nın en iyi oyuncusu olarak kaldı. Kıdem tazminatı ve yüksek maaşlarla emektarlık yarı yarıya ortadan kalkmış durumda. Güçlü ve güçlü bir giriş için 12 milyon euroluk bir çarpık hüküm var.

Galatasaray ve Dybala’nın yeni görüşleri

Averci Provato, Ma, Nonstante Tutto Il Trambusto, Sembra Comunque Piuttosto Impegnato Con i Giallorossi, Che Potrebbero O Motivi Finanziari, quindi Dare Petera, .

Ön bildirime göre korelasyon:https://sportviewers.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*