Galatasaray, kulüplerin anlaşmaya varmasının ardından Ocak ayında 81 milyon Euro’luk muhteşem bir satın almayla Chelsea’yi geride bıraktı.

Galatasaray, kulüplerin anlaşmaya varmasının ardından Ocak ayında 81 milyon Euro’luk muhteşem bir satın almayla Chelsea’yi geride bıraktı.

Soccernet.ng’nin haberine göre, Victor Osimhen’in geleceği, Galatasaray’ın Ocak ayında Napoli’den 81 milyon Euro karşılığında kalıcı olarak kiralık transferini yapmayı düşündüğü için sıcak bir transfer konusu olmaya devam ediyor.

Sezon sonuna kadar Türk devlerine kiralık olarak katılan 25 yaşındaki Nijeryalı forvet, kulüpteki ilk dört maçında iki gol ve dört asistle kısa sürede göz doldurdu.

Fichajes’e göre Corriere dello Sport’a göre Galatasaray, Osimhen‘in uzun vadeli hizmetlerini güvence altına almak için kredi anlaşmasındaki 81 milyon Euro’luk satın alma maddesini etkinleştirmeyi değerlendiriyor.

Bu, Napoli’nin gelecek yılın başlarında önemli bir transfer ücretini cebine atmasına olanak tanıyacak.

Ancak Osimhen’le ilgilenen tek kulüp Galatasaray değil, Chelsea de durumu yakından takip ediyor.

Chelsea daha önce yaz transfer döneminde Osimhen’le ilgilendiğini belirtmişti ve muhtemelen Ocak ayında yeni bir teklifle geri dönecek gibi görünüyor.

Londra kulübü ya mevcut 81 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini yürürlüğe koyabilir ya da ücretin yaklaşık 75 milyon Euro’ya düştüğü Haziran ayına kadar bekleyebilir. Her iki durumda da, bir ihale savaşı yakın görünüyor.

Galatasaray’ın başkan yardımcısı, kulübün Ocak ayında Osimhen ile yollarını ayırmayı düşünmediğini belirtirken, kalıcı bir anlaşma için baskı yapabileceklerine dair işaretler artıyor.

Avrupa’nın diğer güçlü isimlerinin yakından takip ettiği Osimhen‘in Türkiye’deki performansları, Ocak ayı yaklaşırken büyük bir transfer savaşına zemin hazırlıyor.

Osimhen’in değeri artmaya devam ediyor ve Galatasaray’ın Chelsea’nin çıkarlarını savuşturup 2025’in ötesinde Nijeryalı yıldızı güvence altına alıp alamayacağı henüz bilinmiyor.

İlgili daha fazla haber için:https://sportviewers.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*