Üzücü Haber: Galatasaray, efsane futbolcunun ölümünün ardından Victor Osimhen’in maskelerinin stadyumlarda neden yasaklandığını nihayet inceledi.

Üzücü Haber: Galatasaray, efsane futbolcunun ölümünün ardından Victor Osimhen’in maskelerinin stadyumlarda neden yasaklandığını nihayet inceledi.

Soccernet.ng’nin haberine göre Galatasaray, güvenlik endişeleri ve spor kurallarına uygunluk nedeniyle taraftarların Victor Osimhen’in ikonik maskesini stadyumlarda takmasını resmi olarak yasakladı.

Bu, Nijeryalı forvetin koruyucu yüz maskesinin, Napoli’den kiralık olarak Türkiye şampiyonuna gelişinden bu yana taraftarlar arasında popüler bir sembol haline gelmesinden sonra geldi.

Kulüp, resmi bir açıklamada, 2021’de ciddi bir kafa travması geçirdiğinden beri maskeyi takan Super Eagles forvetine bir saygı duruşu olarak, taraftarların maçlarda Osimhen maskesi takma eğiliminin arttığına değindi.

Galatasaray taraftarın coşkusuna teşekkür etti ancak önemli güvenlik önlemlerini de hatırlattı.

Ancak açıklamada önemli bir düzenlemenin de altı çizildi.

Galatasaray taraftar güvenliğinin önemine vurgu yaptı:

Osimhen’in 2021’de Milan Skriniar ile yaşadığı çarpışmanın ardından zorunluluk haline gelen maskesi, hem Napoli’de hem de Galatasaray’da dayanıklılığı simgelemeye başladı.

Sezona parlak başlamasına ve sadece iki maçta iki gol ve dört asist yapmasına rağmen Osimhen, şu anda Kasımpaşa karşısında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak duruyor.

Maç günlerinde maske yasağı taraftarlar için hayal kırıklığı yaratabilir ancak Galatasaray, güvenliğin sağlanması ve stadyum kurallarına uyulmasının gerekli olduğu konusunda ısrar ediyor.

İlgili daha fazla haber için:https://sportviewers.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*