Serbest oyuncu Sergio Ramos, bugün Galatasaray’la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Serbest oyuncu Sergio Ramos, bugün Galatasaray’la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye’deki haberlerde eski PSG defans oyuncusu Ramos’un iki yıllığına kulübe katılma teklifi aldığı iddia ediliyor.

Galatasaray’ın birkaç haftadır radarında Sergio Ramos var ve Türk medya kuruluşu Fanatik’e göre stoperin halihazırda kulüpten bir teklifi var. Anlaşma iki yıl sürecek ve yıllık 5,5 milyon Euro (6 milyon dolar) değerinde olacak.

İstanbul kulübü, Şampiyonlar Ligi’nde yer almayı umut ediyor ve 10 yılı aşkın süredir lige hakim olan stoperle sözleşme imzalamak istiyor.

Fanatik, Ramos‘un Türk devlerine katılma ihtimalinin yüksek olduğunu ve tecrübeli savunmacının kulüp yetkililerine, Suudi Arabistan’dan büyük bir teklif gelmezse onlarla imza atacağını söylediğini bildirdi.

Geçen sezon neredeyse tüm sezon boyunca Paris Saint-Germain formasıyla 45 maçta forma giydi ve 3000 dakikanın üzerinde süre aldı. Stoper, Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile oynanan beraberlik de dahil olmak üzere büyük maçlarda da etkileyiciydi.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına ulaşabilmesi için önünde bir buçuk tur daha var. Türkler bu akşam evinde Olimpia Ljubljana ile karşılaşacak ve ilk maçta 3-0 mağlup oldular. Kazanmaları halinde Klaksvik ve Molde’nin galibiyle karşı karşıya gelecekler.

For more related news:https://sportviewers.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*